U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Bezoek/ Verzending

NHPlogo

NHP International - Gespecialiseerde partijhandel in kleding en accessoires.

De voornaamste bedrijfsdoelstelling van NHP International is de voordeligste partijen aanbieden aan haar klanten. Doordat de inkoop bij producenten door heel Europa gedaan wordt zijn we in staat de scherpste prijzen van Nederland aan te bieden.

Bezoek onze showroom

We begrijpen dat het ooit lastig is om op afstand producten te kopen, zonder deze ooit gezien te hebben. Daarom hebben we onze showroom uitgebreid, met een oppervlakte van circa 150m2 vol met de meest aantrekkelijk geprijsde partijhandel! Kom gerust een langs, neem even contact op via; info@nhp-international.com of bel direct; +31(0)497-848326 voor een afspraak. LET OP - SHOWROOM IS ENKEL OP AFSPRAAK GEOPEND.

Showroom

Verzending

NHP International werkt samen met verschillende verzend/ transport partners. voor pakket leveranties wordt er samen gewerkt met DHL, de gemiddelde levertijd is 2 werkdagen na plaatsing van de bestelling. Voor pallet transport is er een samenwerking met CoTrans transport Hapert. Naar wens kan er bij pallet transport voor leverantie contact opgenomen worden om een levermoment af te spreken, hiervoor graag vooraf even contact opnemen.

Bedankt voor uw bezoek en interesse in onze organisatie!

Nico Dirkx
Eigenaar NHP International

Our brands